Wandel- en levensinspiratie nodig?

Doe jezelf (of een ander) mijn boek 'Ik loop, ik ben' kado!
 

"Hoe een voettocht van 2700 kilometer leidt tot inzicht en wijze levenslessen, die niet alleen van alle tijden zijn, maar ook toepasbaar voor iedereen, elke dag. De schrijfster neemt je mee op reis aan de hand van heldere anekdotes en soms bizarre, dan weer grappige of heel herkenbare situaties en stelt daarbij vragen aan jou, als lezer, die je aan het denken zetten over je eigen verlangens, vertrouwen, wensen, angsten en meer."

Het boekje heeft 96 pagina's en illustraties in kleur. Het kost €12,50 excl. verzendkosten (€ 3,64). Een aantal van de vele mooie reacties die ik heb mogen ontvangen (naast dat het reeds twee lezeressen heeft mogen inspireren hun eigen meerdaagse wandeltocht te gaan ondernemen):
 

"Ik heb je boekje gelezen. Van harte gefeliciteerd. Hiermee raak je vele harten. Echt zo mooi, boeiend geschreven, met fijne zelfreflectie vragen!”

“Wat een prachtig mooi boek. Heb het in een keer uitgelezen. Heerlijk vlot geschreven en zo ook te lezen. Mooie vragen om bij stil te staan.“

"Aan de nieuwe bestelling zie je dat het bevallen is. Met name de combinatie van plezier, eenvoud en vragen steeds vind ik mooi."

"Ik vind het geweldig en steengoed. Wat schrijf je toegankelijk en sprekend. Dank je wel dat je deze boodschap zo mooi verwoordt."