Wandel, wandel, wandel...!

Wandelen is super gezond, bewezen effectief bij depressies, heerlijk om te doen en... ook heel goed te combineren met coaching of therapie! Ik wandel zelf ontzettend graag, of het nu een half uur is, een dag of dagen achter elkaar, en combineer dit steeds vaker met mijn werk. Wandelen is namelijk aardend, ontspannend, rustgevend en laagdrempelig, en brengt je weer in verbinding met jezelf en met de natuur. Wandel je mee?


Er zullen de komende tijd nog meer wandeldagen op de agenda komen, want ik krijg steeds meer enthousiaste reacties en vraag. Voor nu zijn er de volgende mogelijkheden:


* just walking - geen therapie/coaching, wel een luisterend oor, een gezellig praatje of juist samen in stilte. Omgeving Chaam (prachtige natuur!!) of op een andere locatie (in dat geval reken ik reiskosten).
€ 25,- per uur. Afhankelijk van jouw behoefte wandelen we een uur of langer (2, 3, 4 uur of een dag.. ik stem een mooie route af op hoeveel tijd we hebben)

* wandelcoaching - duur 1 tot 1,5 uur per keer. We wandelen maar nemen, afhankelijk van wat er nodig is, ook de tijd om even stil te zitten om te voelen, tot rust te komen, letterlijk en figuurlijk bij iets stil te staan, etcetera. Soms geef ik je een oefening passend bij het thema waar je mee bezig bent, soms vindt alle coaching plaats al pratend onder het wandelen. Vaak geeft de natuur om ons heen je ook zo haar eigen signalen en inzichten.
€ 75,- per uur


* wandel meerdaagse - we wandelen met een kleine groep, max 6 deelnemers, een mooie route in de natuur (bijvoorbeeld over de waddeneilanden, de Dutch Mountain Trail, een stuk van de Camino naar Santiago). We overnachten in kleine hotels of bed&breakfasts. Tijdens deze dagen maken we tevens aan het begin en einde van de dag tijd voor deelrondes, wat oefeningen en wat er verder nodig is, afgestemd op de groep. De dagen zijn dus gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en op de intentie/vraag waarmee je deel komt nemen (bijvoorbeeld een bepaald inzicht dat je zoekt, thema waar je mee worstelt, iets dat je los wilt laten, of misschien zoek je meer verbinding, ontspanning, contact, wil je een patroon doorbreken of uit je depressie, of meer van jezelf gaan houden, of... alles is mogelijk).


Kosten: afhankelijk van waar we lopen, houdt de agenda in de gaten!