Wandel je blij  

Wandelen is gezond, rustgevend en helend. Bij uitstek geschikt om jezelf in beweging te zetten bij depressies en in beweging te houden bij bijvoorbeeld burn-out. Wandelen kun je inzetten om je hoofd leeg te maken en je dieper te verbinden met jezelf en met de wereld om je heen.

Probeer tijdens een wandeling eens je volle aandacht te schenken aan je lichaam; aan hoe je beweegt, adem haalt, hoe je je voelt. Wees nieuwsgierig. Observeer eens, zonder er verder iets mee te doen. Zonder dat er iets anders hoeft. Wat ervaar je?

Of schenk juist eens al je aandacht aan je omgeving. Wat word je gewaar? Ieder moment is anders. Al loop je iedere dag hetzelfde rondje: iedere dag is anders. Wat merk je vandaag op?

Juist in een maatschappij waarin alles snel gaat en het hoofd vaak de leiding heeft, kan het heerlijk zijn eens je voeten te volgen en te vertragen.

Moeite om alleen op pad te gaan? Of zou je graag wat begeleiding ontvangen bij 'mindful' wandelen, of een wandelcoaching krijgen op weg naar een meer ontspannen, energiek, positief leven?

Ik ga graag met je op pad! Ik bied de volgende mogelijkheden aan; je kunt ook contact met me opnemen voor een speciaal op jou afgestemd aanbod.

Mindful wandelen:
1 - 1,5 uur: € 45,- (tien keer voor € 250,-)

Wandelcoaching:   
1 - 1,5 uur: € 55,-   
3 uur: € 150,- incl. pauze met thee & lekkers

Just walking (met daarbij een liefdevol luisterend oor!):
1 - 1,5 uur: € 35,-


Wandel- en levensinspiratie nodig?

Doe jezelf (of een ander) mijn boek 'Ik loop, ik ben' kado!
€12,50 excl. verzendkosten, aan te vragen via een appje, mailtje of het contactformulier!

Kort samengevat:
"Hoe een voettocht van 2700 kilometer leidt tot inzicht en wijze levenslessen, die niet alleen van alle tijden zijn, maar ook toepasbaar voor iedereen, elke dag. De schrijfster neemt je mee op reis aan de hand van heldere anekdotes en soms bizarre, dan weer grappige of heel herkenbare situaties en stelt daarbij vragen aan jou, als lezer, die je aan het denken zetten over je eigen verlangens, vertrouwen, wensen, angsten en meer."

Het boekje heeft 96 pagina's en heeft illustraties in kleur. Een aantal van de vele mooie reacties die ik heb mogen ontvangen:

"Ik heb je boekje gelezen. Van harte gefeliciteerd. Hiermee raak je vele harten. Echt zo mooi, boeiend geschreven, met fijne zelfreflectie vragen!”

“Wat een prachtig mooi boek. Heb ‘in een keer uitgelezen. Heerlijk vlot geschreven en zo ook te lezen. Mooie vragen om bij stil te staan.“

"Aan de nieuwe bestelling zie je dat het bevallen is. Met name de combinatie van plezier, eenvoud en vragen steeds vind ik mooi."

"Ik vind het geweldig en steengoed. Wat schrijf je toegankelijk en sprekend. Dank je wel dat je deze boodschap zo mooi verwoordt."