Vrouwencirkels

Vele jaren gaf ik vrouwencirkels. Een vrouwencirkel geeft op diepe wijze heling, verbinding, plezier, wijsheid en kracht. Deelname zorgt voor meer zelfliefde en een positiever zelfbeeld.

Een vrouwencirkel bestaat uit een groep vrouwen die samen komt om even uit het leven van alledag te stappen. Om contact te maken met een diepere laag, waarin de oorspronkelijke levensstrooom weer gevoeld kan gaan worden; waarin het leven zelf weer geëerd en gevierd kan worden. Waarin tijd is om jezélf weer te voelen. Te voelen wat er speelt in je leven, wat je raakt, wat belangrijk en waardevol is en dit met elkaar te delen. Een bijeenkomst staat meestal in het teken van een bepaald thema. Er wordt gepraat, maar ook bijvoorbeeld gedanst, bewogen, in stilte gezeten, gezongen...

Vrouwencirkels zijn ingebed in eeuwenoude tradities van vrouwen die samen komen om hun wijsheid en inzicht, lief en leed te delen. Ze werken bekrachtigend en helend; brengen ontspanning, zelfliefde, inzicht, herkenning en zoveel meer.

Cirkel op aanvraag

Hoewel ik momenteel alleen nog de jaargroep 'Sacred Circles' op de agenda heb staan, vanwege andere prioriteiten, draag ik vrouwencirkels nog altijd een warm hart toe. Ik geef dan ook nog wel cirkels op aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan een cirkel met als thema 'liefde' als warm, verbindend begin van een vrijgezellendag; het vieren van de eerste menstruatie van je dochter; een mother-blessing vlak voor de bevalling; een thema-cirkel op een vriendinnendag; of bijvoorbeeld het eren van een nieuwe crone (vrouw na de menopauze) ter inwijding van een nieuwe levensfase. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!

  

Look in the mirror, and love the woman you see...