Mirjam

Van mijn hoofd naar mijn hart & lijf. Van nuchter en rationeel terug naar mijn spirituele & magische zelf. Van levend vanuit een overwegend mannelijke energie, waarin ik leeg liep, terug in mijn vrouwelijke kracht. Dat is waar mijn pad mij heen leidde.

Dankbaar ben ik voor dit pad, dat mij zoveel dichter bij mijzelf bracht en nog steeds brengt. En dankbaar ben ik voor het werk dat ik mag doen: het individueel begeleiden van anderen en het geven van vrouwencirkels, waarbij heling, verbinding en het hervinden van je vrije levensstroom centraal staan.

Eén van de dingen die mij al jaren ontzettend fascineert, is het creëren door middel van je intentie en gedachtenkracht en het werken met energie. Eigenlijk is het het leukste dat er bestaat. En iedereen kan het. Ooit voor je gezien dat er nog precies één parkeerplaats vrij zal zijn voor jou, midden in een drukke stad? En dat die er ook precies blijkt te zijn als je aan komt? That's all.

Je creëert dus zelf door wat je, bewust of onbewust, uitzendt; door je woorden, je gedachten, je emoties, je doen. Dit is niet altijd even makkelijk om onder ogen te zien. Het biedt echter wel enorme mogelijkheden!!

Met de bewustzijnsmethode 'Touch of Matrix' heb ik geleerd dit werken met intentie en energie in te zetten voor heling van klachten, op welk niveau dan ook. En sta ik opnieuw versteld van de potentie en reikwijdte.

Als therapeut en trainer Emotioneel Lichaamswerk raakte ik reeds vertrouwd met het werken met emoties en het lichaam. Dat lichaam en geest één geheel zijn en bijvoorbeeld psychische spanningen en trauma zich opslaan in het lichaam, en daar klachten kunnen veroorzaken, is voor mij zo helder als één en één twee is. Ook leerde ik veel over de relatie tussen denken, voelen en doen en ook hier weer, op een heel andere manier, hoeveel je zelf creërt, meestal op een heel onbewust niveau.

"ik voel me ontspannen, tot rust gekomen en kan bij jou helemaal zijn wie ik ben"

Dat is wat ik het meest terug hoor van hoe mensen mij ervaren. Met liefde help ik je verder met een Healing Sessie of Deep Listening, of inspireer ik je tijdens een vrouwencirkel.

Ik ben 45 jaar, getrouwd met mijn lief Peter en moeder van een zoon (17) en een dochter (13), stiefmoeder van twee zonen (36 en 33) en een dochter (30). Ik ben graag in de natuur en houd van wandelen, muziek, dansen, reizen en koffie drinken met vriendinnen.


CV

Mijn pad leidde mij onder andere naar een (afgeronde) studie sociologie, een voettocht van een half jaar, een pittige 4-jarige opleiding tot trainster Emotioneel Lichaamswerk, een 2-jarige opleiding bij Wilde Wijze Vrouw, een vision quest en een aantal spirituele reizen naar o.a. Egypte en Iran; daarnaast naar vele mooie ontmoetingen, workshops, inzichten en ervaringen en een opleiding tot Touch-of-Matrix therapeut. Mijn praktijk 'Kloppend Hart' bestaat sinds 2007. Ik heb sindsdien vele mooie vrouwen en mannen mogen begeleiden op hun pad.

Per 1 januari 2019 ben ik niet langer lid van beroepsvereniging BeTTEL, maar heb ik mij aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten). Daarnaast val ik als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut tevens volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer info zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/


When I returned from Crete
(vision quest oktober 2012)

A
bird took flight.
And a flower in a field whistled at me
as I passed.
I drank
from a stream of clear water
And at nigth the sky untied her hair and I fell asleep
clutching a tress
of the Goddess.

When I returned from Crete, all said,
"Tell us the great news,"
and with great excitement I did: "A flower in a field whistled,
and at night the sky untied her hair and
I fell asleep clutching a
sacred tress..."

(vrij naar: St. Francis of Assisi, 'when I returned from Rome')