Mirjam

Van mijn hoofd naar mijn hart & lijf. Van nuchter en rationeel terug naar mijn spirituele & magische zelf. Van levend vanuit een overwegend mannelijke energie, waarin ik leeg liep, terug in mijn vrouwelijke kracht. Dat is waar mijn pad mij heen leidde.

Dankbaar ben ik voor dit pad, dat mij zoveel dichter bij mijzelf bracht en nog steeds brengt. En dankbaar ben ik voor het werk dat ik mag doen: het training geven aan en individueel begeleiden van andere vrouwen, waarbij heling, verbinding en het hervinden van je oorspronkelijke kracht centraal staan.

Ik ben er voor iedere vrouw die, om wat voor reden dan ook, vast loopt in haar leven. Weet dat je welkom bent. Het scheppen van een veilige bedding waarin jij helemaal jezelf mag zijn en je terugbrengen naar je lijf, je gevoel & je kracht zijn mijn belangrijkste kwaliteiten.

Ik heb jaren vrouwencirkels gegeven met thema's als 'thuis in mijn lijf', 'thuis in mijn leven' en 'the circle of life'. Ook gaf ik cirkels op aanvraag, bijvoorbeeld met thema 'liefde' als mooie start van een vrijgezellendag.

Momenteel geef ik vooral individuele begeleiding en trainingen in 'Creatiekracht' - een onderwerp dat mij na aan het hart ligt en al zo'n 18 jaar als een rode draad door mijn leven loopt.

Ik ben 45 jaar, moeder van een zoon (17) en een dochter (13), stiefmoeder van twee zonen (35 en 32) en een dochter (30), echtgenote, ex-vrouw, zus, dochter, vriendin, buuf, collega... en nog veel meer. Ik ben graag in de natuur en houd van muziek, dansen, reizen en meetings met vriendinnen.


CV

Mijn pad liep onder andere via een (afgeronde) studie sociologie, een voettocht van een half jaar, een pittige 4-jarige opleiding tot trainster Emotioneel Lichaamswerk, een 2-jarige opleiding bij Wilde Wijze Vrouw, een vision quest en een aantal spirituele reizen naar o.a. Egypte en Iran; daarnaast via vele mooie ontmoetingen, workshops, inzichten en ervaringen en een opleiding tot Touch-of-Matrix therapeut. Mijn praktijk 'Kloppend Hart' bestaat sinds 2007. Ik heb sindsdien vele mooie vrouwen (en in het begin ook mannen) mogen begeleiden op hun pad.

Per 1 januari 2019 ben ik niet langer lid van beroepsvereniging BeTTEL, maar heb ik mij aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten). Daarnaast val ik als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als therapeut tevens volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer info zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Voor mijn visie en werkwijze klik hier:


When I returned from Crete
(vision quest oktober 2012)

A
bird took flight.
And a flower in a field whistled at me
as I passed.
I drank
from a stream of clear water
And at nigth the sky untied her hair and I fell asleep
clutching a tress
of the Goddess.

When I returned from Crete, all said,
"Tell us the great news,"
and with great excitement I did: "A flower in a field whistled,
and at night the sky untied her hair and
I fell asleep clutching a
sacred tress..."

(vrij naar: St. Francis of Assisi, 'when I returned from Rome')