Individuele begeleiding

In een individuele sessie werk ik samen met jou aan het verwezenlijken van je dromen, klein en groot. Wat is het dat je wenst, waar je naar verlangt, wat je graag zou willen? En wat maakt dat het niet lukt dat voor elkaar te krijgen? Ik help je naar binnen te keren, je lijf te voelen, je gedachten bewust te worden en te ontdekken wat er gaande is en wat er nodig is.

Hierbij kan het om allerlei dromen en wensen gaan: bijvoorbeeld het verlangen naar een betere gezondheid als je fysieke klachten hebt, los komen van vastzittende emoties als angst, boosheid of verdriet, meer ontspanning en vreugde ervaren, het vinden van werk dat bij je past, een fijnere relatie, meer jezelf zijn, meer zelfvertrouwen krijgen, uit je negatieve denken komen, meer of beter contact hebben met mensen om je heen, de wereld veranderen, meer verbinding met je vrouwelijkheid of met je spirituele pad, etcetera.

Door een op jou afgestemde combinatie van Emotioneel Lichaamswerk (waarover je meer kunt lezen onder 'werkwijze'), coaching, inzicht in de kracht van je denken/voelen en Touch of Matrix, kom je via zelf-inzicht en bewustwording tot heling en verandering.

Meestal merk je na de sessies niet alleen een verbetering van de klachten waar je voor kwam, maar dat je überhaupt beter in je vel komt te zitten en alles beter loopt in je leven.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten en kost € 75,-.
Naast een 'live' sessie kun je je ook telefonisch laten coachen (3 afspraken van 20-30 minuten: € 75,-) of per e-mail (3 x feedback op je mail: € 75,-)

Bel voor een afspraak Mirjam: 06-15314957, mail naar mirjam@kloppendhart.nl of vul het contactformulier in:

Enkele reacties:

"Mirjam is betrokken, warm en rustig. Ze kijkt samen met je wat je nodig hebt op dat moment, wat ik heel prettig vind. Het is maatwerk, elke keer weer. Ook de mogelijkheid om Touch of Matrix of lichaamsgericht werk in te passen in een coachgesprek is erg fijn."

"Ik voel me ondersteund om te leven vanuit wie ik werkelijk ben."

"Mirjam heeft me geholpen een donker stuk in mezelf te accepteren, waardoor het lichter en draaglijker is geworden en ik eindelijk weer van mezelf kan houden. Ik ga een stuk meer ontspannen door het leven."

"Ik heb mijn kracht hervonden."

"Deze ene sessie bij Mirjam heeft me meer gegeven dan jaren therapie."

"Het was alsof alle zwarte, negatieve energie vanuit mijn kruin mijn lichaam kon verlaten en er een deken van wit licht over me werd neergelegd." (nav touch-of-matrix sessie)

"Ik voel me bevrijd."


In tegenstelling tot de jaren hiervoor, zal ik per 1-1-2019 niet meer vergoed worden door zorgverzekeraars. Gezien de steeds verder gaande (in mijn ogen niet altijd zinvolle) eisen en kosten die verbonden zijn aan het blijven voldoen aan deze eisen, heb ik besloten mij hier niet langer aan ondergeschikt te maken en mijn eigen weg te gaan qua bijscholing etcetera. Wel blijf ik lid van een beroepsvereniging (CAT) en klacht en geschillen commissie (GAT) en blijf ik voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen.