Healing Sessie

Iets in je leven loopt niet lekker. Het kan zijn dat je fysieke klachten hebt (concreet of in het algemeen moe, gespannen, allerlei kleine kwaaltjes, etc.), emotioneel niet lekker in je vel zit (angsten, verdriet, boos, depressief, gebrek aan zelfvertrouwen en/of zelfliefde, eenzaamheid, gebukt gaan onder schaamte/schuld, etc.) of mentaal vast loopt (veel piekeren, negatieve gedachten, malen, etc.).

We bespreken samen wat er zoal gaande is in je leven, waar je tegen aan loopt en wat je graag zou willen (intake).

Tijdens een sessie help ik je naar binnen te keren, je lijf te voelen, je gedachten bewust te worden. Terwijl je lekker ligt mag je even helemaal ontspannen. In deze veilige bedding, waarin jouw zelfgenezend vermogen optimaal wordt aangesproken, help ik je om blokkades op te lossen. Dit gebeurt zowel door de energetische bedding die ik schep en het energetisch werken met mijn handen (die ik op je lichaam leg of erboven houdt), als door jouw eigen bewustzijn en sturing. Vaak geeft jouw lichaam en je gevoel precies aan wat er nodig is (doordat je opeens ergens trilling voelt, of warmte, lichte pijn, kramp... of je opeens verdrietig wordt en terug moet denken aan een bepaalde situatie - dit gebeurt overigens als vanzelf; wees niet bang dat je dit niet 'kunt'). Het is een samenwerking tussen ons beiden. Naast energetische healing maak ik daarbij gebruik van Touch-of-Matrix en wat aspecten uit het Emotioneel Lichaamswerk (zie voor info over deze beide methoden /mirjam/werkwijze).

Afhankelijk van wat je klachten zijn, zullen we één of meerdere sessies nodig hebben. Gemiddeld genomen ga ik uit van drie sessies.

Meestal merk je na de sessies niet alleen een verbetering van de klachten waar je voor kwam, maar dat je überhaupt beter in je vel komt te zitten en alles beter loopt in je leven.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten en kost € 75,-.
Een sessie op afstand is ook mogelijk; duur 30 - 45 minuten en kosten € 50,-

Bel voor een afspraak Mirjam: 06-15314957, mail naar mirjam@kloppendhart.nl of vul het contactformulier in.

Enkele reacties (anoniem):

"Mirjam is betrokken, warm en rustig. Ze kijkt samen met je wat je nodig hebt op dat moment, wat ik heel prettig vind. Het is maatwerk, elke keer weer. Ook de mogelijkheid om Touch of Matrix of lichaamsgericht werk in te passen in een coachgesprek is erg fijn."

"Ik voel me ondersteund om te leven vanuit wie ik werkelijk ben."

"Mirjam heeft me geholpen een donker stuk in mezelf te accepteren, waardoor het lichter en draaglijker is geworden en ik eindelijk weer van mezelf kan houden. Ik ga een stuk meer ontspannen door het leven."

"Ik heb mijn kracht hervonden."

"Deze ene sessie bij Mirjam heeft me meer gegeven dan jaren therapie."

"Het was alsof alle zwarte, negatieve energie vanuit mijn kruin mijn lichaam kon verlaten en er een deken van wit licht over me werd neergelegd." (nav touch-of-matrix sessie)

"Ik voel me bevrijd."


In tegenstelling tot de jaren hiervoor, zal ik per 1-1-2019 niet meer vergoed worden door zorgverzekeraars. Gezien de steeds verder gaande (in mijn ogen niet altijd zinvolle) eisen en kosten die verbonden zijn aan het blijven voldoen aan deze eisen, heb ik besloten mij hier niet langer aan ondergeschikt te maken en mijn eigen weg te gaan qua bijscholing etcetera. Wel blijf ik lid van een beroepsvereniging (CAT) en klacht en geschillen commissie (GAT) en blijf ik voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen.