Ontwikkel je Creatiekracht ~ trainingen

Er zijn verschillende mogelijkheden:

- the Power of Creation-jaargroep - maandelijks, 's ochtends, 10x
- Ontwikkel je Creatiekracht - wekelijks, 's ochtends, 6x
- Duik in je creatiekracht - intro-workshop (1x)

Data, kosten en korte beschrijving vind je in de agenda!


Waar gaat het over?

Ieder moment schep en creëer jij je leven en ben je medeschepster van de wereld om je heen. Je weet natuurlijk dat je dit onder andere doet door je acties, door je doen. Maar wist je ook dat een groot deel voortkomt uit wat je, vaak heel onbewust, denkt en voelt? De kracht van gedachten en gevoelens wordt door de meeste mensen ontzettend onderschat.

In spirituele tradities is het al lang duidelijk dat dit zo werkt. En ook de quantum fysica komt met steeds meer wetenschappelijk bewijs.

Dus waar wachten we op?
Ik nodig je uit deze kennis toe te gaan passen in je eigen, dagelijkse leven. Word je bewust hoe jij je leven beïnvloed met je gedachten en gevoelens. Hoe je je relaties beïnvloed, je gezondheid, je werk, je financiën, alles om je heen...

Ontwikkel het vermogen om je wensen, verlangens, dromen in vervulling te laten gaan; of het nu kleine 'dagelijkse' wensen zijn of grote dromen. Of het nu voor jezelf is of omdat je de wereld wilt veranderen.
Herontdek de kracht van je gedachten en onderken je gevoelens. Verbind je met het universum vanuit je lijf, je hart, je adem. Luister naar je innerlijke stem. Wat is het dat je werkelijk zou willen ontvangen? Kun je je hiervoor openen? De trainingen en workshops 'Creatiekracht' gaan over kracht, zelfliefde, vertrouwen en universele wetten. En als je de jaartraining doet: over het goddelijk vrouwelijke en de oerkracht van creatie.  

Leren je leven te creëren zoals jij het zou willen, is magisch, leuk en effectief. Het geeft vreugde en voldoening. Een mooi proces waar je rijker en wijzer van wordt. Eenmaal geleerd, kun je het altijd en overal toepassen.

Nieuwsgierig? Of wéét je dit eigenlijk allemaal wel, maar doe je er toch niets mee? Je bent van harte welkom bij één van de workshops of trainingen. Ook individuele begeleiding op dit thema is mogelijk.

Kijk voor de laatste data en de kosten even in de agenda.