Duik in je Creatiekracht!

-> afgelopen zomer op het Loreleifestival (23-25 aug)...

Ieder moment schep en creëer jij je leven en ben je medeschepster van deze wereld. Word je bewust van jouw innerlijke power en van wat jij creëert! Verbind je met het universum vanuit je lijf, je hart, je adem.
Vol leven, ademend en aanwezig voel je wat jij echt graag naar je toe zou willen halen. Durf je je hier daadwerkelijk voor te openen? Hoe zou het zijn als dit werkelijkheid wordt? Onderzoek wat het is dat je tot nu toe tegen hield. Herontdek de kracht van je gedachten en gevoelens. Gebruik vanaf nu je creatiekracht om van jouw leven en de wereld iets moois te maken!

Een workshop over kracht, vertrouwen, zelfliefde en universele wetten.


Leven vanuit je Creatiekracht is magisch, fascinerend, leuk, verdiepend en effectief.

Het vermogen om te scheppen, te creëren, te helen, is de oerkracht van het Goddelijk vrouwelijke. De zwarte Madonna, het thema van het festival van dit jaar, symboliseert precies deze oerkracht. Zij is aanwezig in ons allen; ook in jou!


OVER HET LORELEI FESTIVAL

Stel je voor…

"Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en van alles te mogen."

Lorelei 2019:

Lente: 24-26 mei
Zomer 1: 20-22 augustus
Zomer 2: 23-25 augustus
Plaats: Zeewolde

Info en ticket verkoop: www.loreleifestival.nl