An app a day - in 4 weken naar een vreugdevoller bestaan

Doel: je iedere dag te prikkelen wat meer liefde, lichtheid en positiviteit in je leven te brengen. Opdat 'iedere dag een beetje meer', uiteindelijk mag leiden tot een meer liefdevol, meer vreugdevol leven.

* elke dag een goedemorgen en 'opdracht van de dag' in je app
* iedere week een andere 'avond-opdracht': 5 minuten net voor je gaat slapen
* kleine investering, fijn om te doen, merkbare verandering

Voor wie? Voor jou, als je het momenteel wat lastig hebt. Als je het soms even niet meer zo ziet zitten. Als je het leven wat saai of veel te ingewikkeld vindt. Veel zorgen hebt of depressief bent. Er veel negativiteit is in je leven. Of gewoon omdat je het leuk vindt om mee te doen. Extra positieve input kan ten slotte nooit kwaad!

Wat is je investering? € 35,- en vier weken iedere dag ongeveer 10-30 minuten van je tijd (soms minder of geen omdat het makkelijk te integreren is in wat je al doet - en als je een keer geen tijd hebt is dat ook niet erg).

Hoe werkt het? Stuur een appje naar Mirjam, 06-15314957, en vertel dat je mee wilt doen aan ‘an app a day’. Ik deel je in in een app-groepje van max. 6 mensen (liever geen groepje? zie mogelijkheid onderaan). Iedere ochtend ontvang je van mij een goedemorgen appje/ingesproken berichtje (dit verschilt per dag) met een opdracht van de dag. Dit kan van alles zijn: iets schrijven, een wandeling maken, muziek opzetten, iets liefs doen voor jezelf… voor iedereen te doen. Tevens krijg je aan het begin van iedere nieuwe week een korte opdracht voor in de avond; deze is 7 dagen elke avond hetzelfde en vraagt ongeveer 5 minuten van je tijd voor het slapen gaan.

Het app-groepje. Ik deel je in in een appgroepje (of: je mag ook aangeven als je bijvoorbeeld met wat vrienden of vriendinnen in een groepje wil, als je het samen wilt doen). Het idee van dit app-groepje is dat je het niet alleen doet. Het weten dat je het samen doet, maakt dat je er sneller mee door gaat ook als het een keer niet zo uit komt. Ook kan er nu en dan iets gedeeld worden hoe de opdracht ervaren is, wat leuk kan zijn voor de herkenning of input hoe het ook kan. Daarnaast vraag ik je een enkele keer om even iets te delen. Gewoon één zin, een woord, een icoontje. Over het geheel: het is niet het idee dat hier dagelijks hele verhalen in gedeeld worden. Zodat de tijd die er in de app-groep gaat beperkt blijft ;-).

Liever niet in een groepje?  Voor 5 euro extra stuur ik je de berichtjes apart, alleen aan jou.

Heb je nog vragen? Schroom niet en bel/app/mail me even of neem contact op via het contactformulier! Ja, fijn, meedoen? Geef je meteen op!

Een aantal reacties:

"Ik heb enorm genoten van iedere dag een berichtje; het was steeds weer een cadeautje"

"Met een positieve kijk op zelfs de kleine dingen van het dagelijkse leven is het makkelijker de veerkracht te ontwikkelen die we nodig hebben, en geduld voor onszelf en voor anderen te kunnen opbrengen"

"Ik heb genoten, zou zo meedoen met deel 2"

"Ik wil je bedanken voor de mooie teksten en opdrachten. Al doe ik er op het moment zelf vaak niet iets mee, door het opnieuw te lezen sla je het wel op en merk ik dat het plots opkomt op momenten. Bv bij muziek opzetten, keuzes maken, aandacht voor jezelf nemen. Nog steeds kijk of luister ik stukken uit de groep terug. Het helpt me. Dus ik ga deze groep met inhoud 😉 bewaren. "

"Ik vond het fijn om elke morgen een positief berichtje te ontvangen en ook om hierbij jullie aanwezigheid te voelen"

"Sommige opdrachten waren best uitdagend of confronterend. Sommige dagen gingen makkelijker dan andere, soms kwam ik er niet aan toe, nam ik het mee naar de volgende dag. Sommige opdrachten deed ik gewoon nog een dag, omdat ze goed voelden of ik er nog over na aan het denken was. Veel opdrachtjes zal ik blijven doen!"