Afspraken en kosten

Een afspraak duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 80,00.
De intake duurt 30-45 minuten en is gratis, tenzij je besluit niet verder te gaan. Dan breng ik € 25,- in rekening (dit komt echter eigenlijk nooit voor).

Liever on-line? Dat kan ook. € 55,- voor 45 - 60 minuten
Touch-of-matrix op afstand: € 55,- voor 30 - 45 minuten

Bij afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak, breng ik het volle tarief in rekening. Corona-achtige klachten? Blijf dan thuis; in dat geval verzetten we de afspraak en hoef je niet te betalen.

Wat betreft corona: je bent van harte welkom, welke visie je er ook op na houdt. De ruimte wordt goed geventileerd en indien gewenst kunnen we afstand houden. Ik werk zonder mondkapjes.

In tegenstelling tot eerdere jaren, word ik niet meer vergoed door zorgverzekeraars. Gezien de steeds verder gaande (in mijn ogen niet altijd zinvolle) eisen en daarmee verbonden kosten, heb ik besloten mij hier niet langer aan ondergeschikt te maken en mijn eigen weg te gaan qua bijscholing etc. Wel ben ik lid van beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en klacht en geschillen commissie GAT en blijf ik voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen voor therapeuten.