Individuele begeleiding

In een individuele sessie werk ik samen met jou aan het oplossen van je klachten. Of het nu lichamelijke klachten zijn, emotionele, mentale of spirituele. Of het nu gaat om een frozen shoulder of darmklachten, angst, woede of verdriet, vastzitten in negatief denken, niet jezelf kunnen zijn of iets anders. Of je nu problemen ervaart op je werk, in je relatie, met je familie of op een ander vlak. Of je klachten nu recent zijn of je er al jaren last van hebt.

Door een op jou afgestemde combinatie van Emotioneel Lichaamswerk (waarover je meer kunt lezen onder 'werkwijze'), coaching, inzicht in de kracht van je denken en Touch of Matrix, kom je via zelf-inzicht en bewustwording tot heling en verandering. Touch of Matrix helpt daarbij door alles wat aan blokkades aanwezig is uit je systeem te halen. Door deze methode gaat alles sneller en makkelijker en zijn klachten op ieder vlak snel aan te pakken.

Meestal merk je na de sessies niet alleen een verbetering van de klachten waar je voor kwam, maar dat je überhaupt beter in je vel komt te zitten en alles beter loopt in je leven.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Kosten: € 75,-

Bel voor een afspraak Mirjam: 06-15314957, mail naar mirjam@kloppendhart.nl of vul het contactformulier in:

"Mirjam is betrokken, warm en rustig. Ze kijkt samen met je wat je nodig hebt op dat moment, wat ik heel prettig vind. Het is maatwerk, elke keer weer. Ook de mogelijkheid om Touch of Matrix of lichaamsgericht werk in te passen in een coachgesprek is erg fijn."


In tegenstelling tot de jaren hiervoor, zal ik per 1-1-2019 niet meer vergoed worden door zorgverzekeraars. Gezien de steeds verder gaande (in mijn ogen niet altijd zinvolle) eisen en kosten die verbonden zijn aan het blijven voldoen aan deze eisen, heb ik besloten mij hier niet langer aan ondergeschikt te maken en mijn eigen weg te gaan qua bijscholing etcetera. Wel blijf ik lid van een beroepsvereniging en tuchtrecht organisatie en blijf ik voldoen aan alle wettelijke kwaliteitseisen. Momenteel zit ik in de overstapfase van Bettel (Beroepsvereniging voor Trainers en Therapeuten Emotioneel LIchaamswerk) naar CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).