Ontdek je Creatiekracht ~ training

Ben jij je ervan bewust, hoeveel invloed je gedachten en gevoelens hebben op hoe je leven eruit ziet? Op je relaties, je werk, je gezondheid, je financiën? Op de wereld om je heen?

Weet jij hoeveel je jezelf kunt helpen door eens op een andere manier tegen de situatie aan te kijken, en je gedachten erover bij te stellen? En dat dit kan helpen bij klachten op zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau? Oók als je denkt dat het toch echt allemaal komt door omstandigheden van buitenaf?

Deze training/cirkel gaat over het ontwikkelen van je 'creatiekracht'. Over het vermogen om je wensen, verlangens, dromen in vervulling te laten gaan; of het nu kleine 'dagelijkse' wensen zijn of grote dromen. Of het nu gaat om een fijnere relatie, een betere sfeer op het werk, meer zelfvertrouwen of een wereldreis. Leren je leven te creëren zoals jij het zou willen, is magisch, leuk en effectief. Het is een mooi proces waar je rijker en wijzer van wordt. Eenmaal geleerd, kun je het altijd en overal toepassen. Creëren begint in jou; in jouw innerlijke wereld van denken & voelen.

Nieuwsgierig? Of wéét je dit eigenlijk allemaal wel, maar doe je er toch niets mee? Je bent van harte welkom! Ook individuele begeleiding op dit thema is mogelijk.

Kijk voor de laatste data en de kosten even in de agenda!