"Ontdek je Creatiekracht" op het Loreleifestival

Komende zomer geef ik de workshop "Ontdek je Creatiekracht" op het Loreleifestival (23-25 augustus).

Ik nodig je uit je eigen creatiekracht te leren kennen. Je creëert altijd. Maar creëer je ook hetgeen je wenst? En besef je, hoe groot je creatiekracht is? Ben je je bewust van de mogelijkheden ervan? Hoe zou het zijn als jij je wensen, groot of klein, op welk gebied dan ook, in vervulling zou zien gaan? Zie waar je jezelf ondermijnt.
Én: open je voor wat er mogelijk is!

Een workshop over gedachten, gevoelens, wensen, lijf, ontvangen, vertrouwen, liefde voor jezelf & universele wetten. Een workshop die gaat over jou. Jíj bent de basis. Creëren begint in jou; in jouw innerlijke wereld van denken en voelen. In jou, ademend, levend en aanwezig. Word je bewust van jouw innerlijke power en van wat jij jezelf en de wereld te bieden hebt. Bovendien: leven vanuit je creatiekracht is magisch, leuk, verdiepend en effectief. Meer weten?

Je bent van harte welkom!


OVER HET LORELEI FESTIVAL

Stel je voor…

"Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, bontgekleurde verleidelijke marktkramen. Twee danstenten om je uit te leven en een Mysterieveld voor stilte en Zijn.

Een magische wereld waarin je alle facetten van je vrouw-zijn kunt vieren. Drie dagen helemaal voor jou om jezelf op te laden, te genieten, te delen en te ervaren. Even niets te hoeven en van alles te mogen."

Lorelei 2019:

Lente: 24-26 mei
Zomer 1: 20-22 augustus
Zomer 2: 23-25 augustus
Plaats: Zeewolde

Info en ticket verkoop: www.loreleifestival.nl