PUT THE LIGHT ON

Wat te doen als het donker wordt? In jou, om je heen? In wezen is het heel simpel: doe het licht aan. Net zoals je meer licht aan doet nu de dagen donkerder worden. Eén kaars, één vlammetje verlicht een hele donkere ruimte. Ik begin hiermee, iedere ochtend als ik beneden kom en het nog donker is. Eén kaars. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is in deze tijd. Angst en zorgen voor de toekomst, negatieve gedachten, verdeeldheid, machteloosheid, persoonlijk leed, oordelen; ze zijn makkelijk toe te laten. Toch zoek ik steeds weer naar het licht in mezelf. Omdat ik voel dat het belangrijk is. Niet alleen voor mezelf. Ook voor het collectief. Ieder extra licht dat schijnt is belangrijk in deze wereld; en dan heb ik het niet over een lamp of kaars, nee over het licht dat kan schijnen vanuit jouw ziel. Dus draag zorg voor dat licht…! Hoe? Ik ga komende tijd steeds iets delen over wat mij helpt. Voor vandaag:

In plaats van veel te veel info te absorberen over vaccinaties en qr codes etc en mij zorgen te maken, ben ik de dag begonnen met meditatie en richt ik mij op wat ik wil geven, op wat ik bij wil dragen. Wat kwam ik hier ook weer doen? Wat kan ik vanuit mij, vanuit mijn hart, nu geven?

Voor mij is dat bottom line: andere mensen supporten die het, om wat voor reden dan ook, moeilijk hebben. Psychische healing en support geven, niet alleen in mijn praktijk maar ook zo. Bedding geven en ‘space holden’. Dat is wat ik hier kom doen. Opdat iedereen stralend zichzelf mag zijn, met welke visie ook, en zijn/haar licht kan laten schijnen in de wereld. Het helpt mij om hier weer contact mee te maken. Alsof direct het licht in mij weer aan gaat. Dus voor vandaag: wat is het dat jij wil geven in deze tijd? Wat is het dat jij komt doen? Doe het, wat het ook is. Als het (nog) niet je werk is, dan daarbuiten. Begin nu. Kijk om je heen en zie waar je wilt beginnen. Leg je focus en je liefde daar, geef daar je energie aan. Wedden dat je licht daar meer van 'aan' gaat?

Wordt vervolgd. Love you all ❤